Acasă Actualitate Andrei, un băiat de 11 ani, pasionat de autospecialele și misiunile pompierilor,...

Andrei, un băiat de 11 ani, pasionat de autospecialele și misiunile pompierilor, surprins de pompierii slătineni, de ziua lui

40

Andrei, un băiat de 11 ani, pasionat de autospecialele și misiunile pompierilor, a avut parte de o surpriză de ziua lui, astăzi, 11 iulie 2024, din partea părinților, cu sprijinul pompierilor slătineni care l-au primit la sediu. Băiatul a avut parte de o zi de neuitat, fiind pentru câteva momente paramedic, servant pompier, șofer pe autospeciala de pompieri, scafandru și alpinist. La finalul vizitei, pompierii i-au oferit un tort cu tematică de pompieri și i-au cântat „Mulți ani trăiască!”.

„Avem zile pline, cu misiuni epuizante, dar ne refacem resursele de energie cu momente ca cel pe care l-am trăit în această dimineață. Andrei, un băiat de 11 ani, pasionat de autospecialele și misiunile pompierilor, a avut parte de o surpriză din partea părinților și ne-am dorit și noi fim părtași la acest moment.
Fără să știe unde o să ajungă așa de dimineață, s-a trezit în fața porții pompierilor din Slatina, chiar de ziua lui și a fost cuprins de emoții, fel cum și noi am fost emoționați de vizita lui, într-o zi atât de importantă. Andrei a fost pentru câteva momente paramedic, servant pompier, șofer pe autospeciala de pompieri, scafandru și alpinist și ne-a promis că o să facă tot posibilul să devină unul dintre noi. La finalul vizitei i-am oferit un tort cu tematică de pompieri și i-am cântat „Mulți ani trăiască!”. La mulți ani, Andrei! Să crești mare și sănătos și toate visurile tale să se împlinească!”
, au transmis reprezentanții ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.