Acasă Actualitate Cătălin Ușurelu și Vasile Covaciu și-au prezentat demisiile din fruntea CAO

Cătălin Ușurelu și Vasile Covaciu și-au prezentat demisiile din fruntea CAO

262

Miercuri, 10 iulie 2024, Directorul General al Companiei de Apă Olt, Cătălin Ușurelu și directorul adjunct, Vasile Covaciu și-au prezentat demisiile din funcțiile ocupate în cadrul instituției.

Tot astăzi, primarul în funcție al municipiului Slatina, Emil Moț, și-a anunțat demisia. De asemenea, și-a dat demisia și din calitatea de membru al PSD.

„Aceaste decizii au fost luate pentru a evita implicarea Companiei de Apă Olt, care gestionează proiecte cu finanțare europeană de peste 238 milioane euro, în luptele politice și într-o campanie de imagine negativă, care nu au nicio legătură cu activitatea noastră.

Compania de Apă Olt continuă investițiile și proiectele de modernizare și extindere a infrastructurii de apă și canalizare, de construire a stațiilor de tratare și epurare din localitățile din aria de operare, pentru creșterea calității serviciilor publice oferite comunităților.
În zilele următoare, Consiliul de Administrație va prezenta procedurile necesare pentru desemnarea noii conduceri a companiei. Compania de Apă Olt face parte din fiecare comunitate!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.