Acasă Eveniment Jandarmii olteni au executat 11 misiuni de asigurare a ordinii public în...

Jandarmii olteni au executat 11 misiuni de asigurare a ordinii public în perioada Rusaliilor. Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3500 lei

36

În perioada Rusaliilor, jandarmii olteni au executat 11 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice și cu specific al călușului oltenesc, în municipiul Caracal și alte 8 localități, precum și 72 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice (executate în mediul urban și rural, atât în mod independent, cât și în sistem integrat). Zilnic au fost constituite echipaje de intervenție în măsură să intervină în situații de urgență pentru combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de siguranță civică.

„Pe timpul executării misiunilor din responsabilitate nu au fost înregistrate evenimente majore, însă jandarmii olteni au constatat unele fapte antisociale și au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3500 lei, preponderent pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Subliniem faptul că efectivele de jandarmi vor rămâne mobilizate pentru a elimina pericolele care pot perturba liniștea și siguranța publică, precum și pentru buna desfășurare a evenimentelor din spațiul public. Mulțumim tuturor cetățenilor care au ales să petreacă aceste zile libere în mod responsabil și au dat dovadă de înțelegere cu privire la măsurile de siguranță adoptate”, a transmis IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.