Acasă Actualitate 177 milioane de lei atrase din fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii rutiere...

177 milioane de lei atrase din fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii rutiere din județul Olt. Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a semnat proiectul

57

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat astăzi, 21 iunie 2024, cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Olt, finanțat prin noul exercițiu bugetar al Programului Regional Sud-Vest Oltenia. Peste 177 milioane lei din fonduri europene au fost atrase pentru modernizarea DJ657, care traversează localitățile Recea, Valea Mare, Priseaca, Poboru și Spineni, pe o lungime de peste 45 de kilometri.

„În cadrul aceluiași program de finanțare, apelul ADRSVO-Conectivitate Regională și Îmbunătățirea Accesului la TEN-T, a fost admis și un al doilea proiect de modernizare a drumurilor județene, pentru care așteptăm semnarea contractului de finanțare. Este vorba de reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ679, proiect în valoare estimativă de peste 95 milioane lei, care prevede modernizarea a 37,896 kilometri în localitățile Ghimpețeni, Tufeni, Văleni, Seaca și Mihăești”, se arată în comunicatul PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.