Acasă Administrație Primarul Balșului, răspunsuri la întrebările momentului

Primarul Balșului, răspunsuri la întrebările momentului

78

Conferință de presă, joi, 20 iunie, la Balș, organizată de primarul în funcție, și totodată, primarul ales al orașului: Cătălin Rotea.
Un bun prilej de întreținere a exercițiului comunicării din partea unui edil confirmat în creștere de către comunitate. Dincolo de analiza oferită prin intermediul acestei întâlniri, Cătălin Rotea a răspuns principalelor întrebări ale momentului.

„Mulțumesc încă o dată tuturor bălșenilor care au venit la vot, a fost o prezență în limite normale din ultimele patru rânduri de alegeri. Am avut o prezență de 48%, iar rezultatul pe care l-am obținut, ca primar, este de 65%. Nu vreau să-l cataloghez ca un rezultat istoric pentru că nu e vorba de istorie aici, dar vreau să-l cataloghez precum cel mai bun rezultat procentual care s-a obținut vreodată, în Balș, cel puțin după 1996.

65% dintr-o prezență de 48% îmi conferă o legitimitate majoră pentru a-mi desfășura și a continua toate proiectele pe care le-am inițiat în 2020”, este declarația primarului orașului Balș, Cătălin Rotea.

În urma conferinței de presă, primarul Rotea a răspuns la întrebările momentului:
Aminteați mai devreme, domnule Rotea, de cifra de 65%. Puteți undeva spre finele anului sa ne spuneți că veți scoate 65% pentru alegerile prezidențiale, în beneficiul partidului din care faceți parte sau un 65% pentru alegerile parlamentare, în beneficiul partenerilor din partidul din care faceți parte?

  • Plus-minius 2-3 %, da, pot să-mi asum scorul acesta și la alegerile prezidențiale și la alegerile parlamentare. La alegerile parlamentare, sigur pot să mi-l asum, iar la alegerile prezidențiale nu știm deocamdată care sunt candidații și care va fi structura.

Pentru mandatul 2024, cel care începe de la toamnă când veți prelua moștenirea de la dumneavoastră, luați în calcul să includeți în schema aparatului propriu și să reintroduceți și funcția de administrator public?

  • Funcția de administrator public este în continuare în organigrama noastră, este un post vacant. Nu, nu iau în calcul, momentan, să numesc un city manager.

Ce nu trebuie să facă Marcel Ciolacu pentru a fi președintele țării?

  • Marcel Ciolacu trebuie să-și vadă de treaba și activitatea lui la PSD și să fie un prim-ministru bun. Trebuie să nu uite că este prim-ministru, înainte de orice, că e prim-ministru înainte de președinte de partid și să-și asume să reprezinte țara chiar și candidat al PSD la prezidențiale din poziția de prim-ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.