Acasă Eveniment Dosare penale pentru mai mulți șoferi prinși băuți la volan și fără...

Dosare penale pentru mai mulți șoferi prinși băuți la volan și fără permis de conducere

91

Polițiștii olteni, ca urmare a activităților desfășurate pe drumurile județene, au oprit pentru control, miercuri, 19 iunie 2024, mai mulți șoferi. Trei dintre aceștia sunt cercetați pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cazuri concrete:
„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 23:55, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți au oprit pentru control, pe Drumul Județean 653, în comuna Perieți, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Slatina. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, au oprit pentru control, pe Drumul Național 54, în comuna Gârcov, un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din localitate. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe strada 13 Decembrie, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un bărbat de 36 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată. Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.