Acasă Eveniment Bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Balș, reținut în baza...

Bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Balș, reținut în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Franța

118
sursa: www.reporterntv.ro
sursa: www.reporterntv.ro

Bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Balș, reținut în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile din Franța. Polițiștii l-au depistat pe bărbat, în Balș, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

„Conform mandantului european de arestare, bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de furturi agravate, participare la o asociere de infractori în vederea pregătirii unei infracțiuni, nejustificarea veniturilor sau a originii unui bun de către o persoană care are legături obișnuite cu autorul sau victima”, a transmis IPJ Olt.

„La data de 19 iunie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și cei ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș, din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt, au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pe numele unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din orașul Balș, județul Olt. Astfel, în urma activităților specifice, polițiștii l-au depistat pe bărbat, în orașul Balș, județul Olt, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în cursul zilei de 20 iunie 2024 va fi prezentat Curții de Apel Craiova în vederea dispunerii măsurilor legale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.