Acasă Actualitate Aleșii județeni ai PSD și-au ridicat mandatele

Aleșii județeni ai PSD și-au ridicat mandatele

95

Miercuri, 19 iunie 2024, de la sediul Biroului Electoral Județean Olt, aleșii județeni ai PSD și-au ridicat mandatele. Documentele, sunt o parte a formalităților necesare pentru ca aleșii să poate intra în deplină legalitate în componența noului Consiliu Județean Olt ce va fi format la începutul lunii octombrie.
Aceștia sunt următorii: Virgil Delureanu, Cătălin Ionuț Ivan, Mariana Matei, Valentin Ionuț Pîrvu, Titu Vîrban, Iulia Daniela Vlad, Dorin-Teodor Postelnicu, Petre Silviu Neacșu, Ion Voicu, Nicolae Vitan, Mirela Vasile, Gabriel Florin Nicolescu, Toma Prună, Cristian Butnariu, Emil Vergilius Marinescu, Constantin Popescu, Ionuț Mădălin Tobescu, Ionel Cristian Gheorghe, Crina Elena Jilavu, Ciprian – Florentin Alexe. Aceștia formează majoritatea în Consiliul Județean, iar alături de ei, în noul for legislativ, PSD Olt a câștigat și funcția de președinte al CJ Olt prin Marius Oprescu.

Marius Oprescu, la preluarea certificatului doveditor al alegerii președintelui CJ Olt, alături de noua sa echipă de consilieri județeni:

Încrederea dumneavoastră ne încarcă, astăzi, cu responsabilitatea enormă de a vă reprezenta în calitate de președinte și consilieri ai Consiliului Județean Olt. Este o onoare și o datorie pe care ni le asumăm cu toată seriozitatea și devotamentul.
Vom transpune în realitate fiecare așteptare și proiect esențial, având misiunea de a deschide o nouă pagină a dezvoltării în județul Olt, cu investiții majore în infrastructură, sănătate, educație, cultură sau protecția mediului.

Cei 20 de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat Olt reprezintă o majoritate covârșitoare în ecuația politică locală, demonstrând încă o dată că ați ales o viziune transparentă și eficientă de guvernare județeană, pentru care vă mulțumim.
Încrederea și așteptările dumneavoastră reprezintă jurământul nostru de a servi comunitatea cu responsabilitate și respect.

Consilierii județeni ai PSD Olt vor reprezenta vocea dumneavoastră din fiecare parte a județului. Uniți pentru viitor, vom construi împreună un județ mai bun pentru toți.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.