Acasă Eveniment Dosare penale pentru doi șoferi olteni. Unul era băut, celălalt avea permisul...

Dosare penale pentru doi șoferi olteni. Unul era băut, celălalt avea permisul suspendat

174

Duminică, 16 iunie 2024, polițiștii olteni au desfășirat actiuni specifice de control pe raza județului. În cauză, au oprit pentru control, pe strada Principală, din comuna Urzica, un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au oprit pentru control pe strada Livertății, din municipiul Slatina, un autoturism condus de către un tânăr, de 20 de ani, din comuna Brebeni. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au oprit pentru control, pe strada Principală, din comuna Urzica, județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe strada Livertății, din municipiul Slatina, un autoturism condus de către un tânăr, de 20 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”
, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.