Acasă Actualitate Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească,...

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în comuna Pleșoiu.

179

Incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Pleșoiu. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia a ars anexa cu suprafața de 120 de metri pătrați și circa 60 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit, fără a afecta gospodăria învecinată.
Proprietarul, în vârstă de 44 de ani, cu arsuri la nivelul membrelor superioare fost asistat medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații închise.

„Pompieri din cadrul Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Pleșoiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexă, iar flăcările amenințau să se extindă la casa de locuit dar și la gospodăria aflată în vecinătate. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în urma acestuia a ars anexa cu suprafața de 120 de metri pătrați și circa 60 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit, fără a afecta gospodăria învecinate. Proprietarul, în vârstă de 44 de ani, cu arsuri la nivelul membrelor superioare fost asistat medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații închise”
, a transmis ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.