Acasă Actualitate Mario De Mezzo și Gigel Știrbu, prima conferință după 9 iunie

Mario De Mezzo și Gigel Știrbu, prima conferință după 9 iunie

333

Primarul ales, liberalul Mario De Mezzo, a organizat astăzi, 11 iunie 2024, prima conferință de presă după câștigarea alegerilor. Acesta a început discursul mulțumind pentru susținere președintelui PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, echipei și colegilor de partid, și, nu în ultimul rând oamenilor care au vrut schimbarea.

Deputatul Știrbu, președintele PNL Olt a declarat: „A fost o campanie dură, de o violență maximă, cu actori implicați care ar fi trebuit să fie neutri… Mulțumim slătinenilor, echipei noastre, este o responsabilitate pe care o vom onora. Am văzut bucuria oamenilor…”

În legătură cu fake news-ul din campanie, acesta a declarat că nu este anchetat de poliție pentru acel fake news, ci este anchetată veridicitatea informațiilor. De asemenea, a menționat că nu a lovit pe nimeni în ziua votului, totul fiind o tentativă de manipulare, conform declarațiilor primarului ales, Mario De Mezzo.

„Urmează patru luni până la preluarea mandatului, iar în acest timp nu voi sta cu mâinile în sân, voi începe întâlnirile cu oamenii în cartiere, voi începe să centralizez nevoile locale pe cartiere, astfel atunci când intru in Primărie să știu exact cum să acționez. Nu mă voi întoarce pe funcția pe prefect deoarece nu avem timp decât pentru munca în slujba slătinenilor.”

„Slătinenii au înțeles dincolo de manipulari adevărul pe care eu și echipa mea l-am spus în acest timp și au votat în consecință. Slatina este a slătinenilor și le mulțumesc tuturor pentru votul lor de încredere.”

Fără să fie un capitol de final din conferința de presă, Mario De Mezzo a ținut să-i mulțumească bunului său prieten, primarul reales de la Studina, care i-a fost alături în acestă perioadă. Marian Vasile este cel care și-a asumat de la început proiectul lui Mario De Mezzo pentru Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.