Acasă Actualitate Emil Moț: „Alegerile de acum au adus un nou capitol pentru Slatina,...

Emil Moț: „Alegerile de acum au adus un nou capitol pentru Slatina, accept cu demnitate voința dumneavoastră”

353

Alegerile locale din 9 iunie au ajuns la final, iar la Slatina a fost aleasă schimbarea, Mario De Mezzo câștigând pentru Partidul Național Liberal. Emil Moț, fostul primar, mulțumește pentru încrederea și sprijinul acordat de-a lungul anilor.

„Alegerile de acum au adus un nou capitol pentru Slatina și, deși rezultatul nu este cel pe care mi l-am dorit, accept cu demnitate voința dumneavoastră.”

„Dragi slătineni, în primul rând, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-ați oferit de-a lungul anilor. A fost o onoare și un privilegiu să vă reprezint ca primar al acestui oraș minunat. Alegerile de acum au adus un nou capitol pentru Slatina și, deși rezultatul nu este cel pe care mi l-am dorit, accept cu demnitate voința dumneavoastră. Sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut în slujba comunității noastre și pentru oportunitatea de a contribui la dezvoltarea orașului. Sunt mândru de tot ceea ce am realizat împreună, de faptul că Slatina este un oraş modern, curat şi frumos. Vă mulțumesc pentru susținere, pentru dialogul constructiv și pentru toate momentele de neuitat. Închei cu speranța că, indiferent de schimbările care vor urma, vom rămâne uniți și vom continua să lucrăm împreună pentru binele orașului nostru. Cu respect și recunoștință!”, este mesajul lui Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.