Acasă Actualitate Jandarmii olteni au asigurat în acest sfârșit de săptămână măsuri de ordine...

Jandarmii olteni au asigurat în acest sfârșit de săptămână măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul mai multor evenimente

24

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au asigurat în acest sfârșit de săptămână, 1-2 iulie 2024, măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul mai multor evenimente care au avut loc pe raza județului Olt. Astfel, s-au asigurat măsuri de ordine publică timp de trei zile în municipiul Slatina, cu ocazia inaugurării parcului Dumitru Dobrescu și a festivalului concurs „Floare de tei” din orașul Corabia. Alte misiuni de asigurare au fost executate în localitățile Vișina, Movileni și Caracal, unde a fost prezent un public numeros. Participanții la aceste evenimente au adoptat un comportament civilizat, au respectat indicațiile și regulile organizatorilor și ale forțelor de ordine, fără a fi aplicate sancțiuni cetățenilor.

De asemenea, în misiunile de menținere a ordinii publice, au fost verificate peste 70 de persoane în aplicația eDAC și au fost aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 2200 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, majoritatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991R.

„Precizăm că efectivelor de jandarmi vor acționa în continuare pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță în rândul cetățenilor”, transmite IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.