Acasă Actualitate Jandarmii olteni vor asigura, în weekend, buna desfășurare a manifestărilor cultural-artistice și...

Jandarmii olteni vor asigura, în weekend, buna desfășurare a manifestărilor cultural-artistice și sportive

126

Jandarmii olteni vor asigura, în weekend, buna desfășurare a manifestărilor cultural-artistice și sportive organizate în mai multe locații.
Sâmbătă, 18 mai 2024, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal CSO Petrolul Potcoava – ACS Cozia Călimănești și ACS Oltul Curtișoara – ACS Flacăra Horezu, precum și la manifestările cultural-artistice „Întâlnire cu Fii Satului”, în localitatea Tătulești și Festivalul Folcloric „Cântecele Dunării”, în localitatea Ianca-Potelu.
Duminică, 19 mai 2024, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă „Slatina City Run” din municipiul Slatina și la manifestarea cultural-artistică „Ziua Localității”, în orașul Potcoava.

„În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor fi angrenate în misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfăşurării unor evenimente sportive și cultural-artistice, în mai multe locații din zona de competență. Pentru a preveni eventualele incidente care pot duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, jandarmii olteni recomandă tuturor participanților la aceste evenimente să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile stabilite de către organizatori, să evite conflictele de orice natură, să acorde o atenție sporită copiilor, dacă sunt însoțiți de aceștia și să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia sau sprijinul forțelor de ordine sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.