Acasă Actualitate „Best Electric City 2024”. Primarul Emil Moț: „Slatina devine din nou, un...

„Best Electric City 2024”. Primarul Emil Moț: „Slatina devine din nou, un model pentru alte orașe din România și din lume în promovarea mobilității electrice”

26
Miercuri, 15 mai 2024, în cadrul conferinței de la la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, municipiul Slatina a primit titlului „Best Electric City 2024”, fiind confirmat ca lider în țară.
Titlul obținut este rezultatul proiectelor în infrastructură pentru mașinile electrice, incluzând extinderea rețelei de stații de încărcare, facilități de parcare dedicate și transport public în comun 100% electric.

„Dragi slătineni, astăzi (n.r. 15 mai), în cadrul unei conferințe la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Municipiul Slatina a fost confirmat ca lider în țara noastră, prin obținerea titlului „Best Electric City 2024”. Această distincție este rezultatul proiectelor noastre în infrastructura pentru mașinile electrice, incluzând extinderea rețelei de stații de încărcare, facilități de parcare dedicate și transport public în comun 100% electric. Slatina devine din nou, un model pentru alte orașe din România și din lume în promovarea mobilității electrice. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul și implicarea continuă în crearea unui viitor mai curat și mai sustenabil!”, este declarația primarului Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.