Acasă Actualitate Primarul Emil Moț, prezent astăzi, 12 mai, la lansarea trotinetelor electrice Bolt

Primarul Emil Moț, prezent astăzi, 12 mai, la lansarea trotinetelor electrice Bolt

41

Astăzi, 12 mai 2024, primarul Emil Moț a participat la lansarea trotinetelor electrice Bolt. Eveniment a avut loc în Parcul Tineretului. Aceasta opțiune modernă și ecologică de transport va îmbunătăți accesibilitatea și mobilitatea în oraș.
Primarul Emil Moț: „Vom continua să investim în proiecte de infrastructură verde, prin proiecte precum stațiile de închiriere biciclete (dotate cu 110 biciclete și 12 triciclete) și acoperirea întregului efectiv de transport în comun, 100% electric!”

 

„Dragi slătineni, astăzi am participat la lansarea trotinetelor electrice, un eveniment organizat de Bolt Romania, care promite să redefinească mobilitatea urbană. Această inițiativă nu oferă doar o opțiune modernă și ecologică de transport, ci va îmbunătăți accesibilitatea și mobilitatea în municipiul Slatina. Ne-am angajat să dezvoltăm orașul nostru într-un mod durabil, iar introducerea trotinetelor electrice este un pas în această direcție. Vom continua să investim în proiecte de infrastructură verde, prin proiecte precum stațiile de închiriere biciclete (dotate cu 110 biciclete și 12 triciclete) și acoperirea întregului efectiv de transport în comun, 100% electric!”, este mesaj primarului Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.