Acasă Eveniment UPDATE/Crimă la Drăgănești-Olt. Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, și-a...

UPDATE/Crimă la Drăgănești-Olt. Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, și-a înjunghiat soția pe strada Căpitan Drăgănescu, iar apoi a fugit

719

Crimă petrecută în plină stradă în după-amiaza zilei de luni, 29 aprilie. Totul s-a petrecut pe strada Căpitan Drăgănescu din orașul Drăgănești-Olt. Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, și-a înjunghiat soția, iar apoi a fugit de la locul evenimentului. Ca urmare a loviturilor aplicate cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală, femeia a decedat.
Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost prins de polițiști pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt, acesta fiind condus la sediul poliței pentru audieri.

UPDATE 30 aprilie 9:20 : „În urma probatoriului administrat, în noaptea de 29 spre 30 aprilie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 30 aprilie 2024. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Olt.

„La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din orașul Drăgănești-Olt, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești-Olt, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din orașul Drăgănești-Olt, acesta fiind condus la sediul poliței pentru audieri. De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, urmând a fi dispuse măsurile legale. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.