Acasă Actualitate Jandarmeria Olt – O nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc...

Jandarmeria Olt – O nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română

144

O nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română se va desfășura în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024:
– la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs 350 de locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.
– la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 de locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

„Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 14 mai a.c., exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail contact@jandarmeriaolt.ro, iar dosarele se depun personal și în volum complet, până pe 21 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.
Evaluarea psihologică a candidaților se realizează la o dată și într-o locație ce va fi anunțată ulterior, prin postarea în timp util pe pagina de internet a instituției noastre. Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 25-31 mai a.c. la sediul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, conform unei planificări ce va fi anunțată ulterior (prin postarea în timp util pe pagina de internet a unității).
Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 15 iunie a.c., de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice şi va consta într-un test grilă ce cuprinde subiecte din disciplina limba română, disciplina limbă străină, subiecte din legislaţia specifică Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a instituţiilor politice ale statului şi subiecte de educaţie civică şi cetăţenească, exerciţii de evaluare a capacităţii de analiză şi sinteză, precum şi exerciţii privind deprinderea raţionamentului logic. Examinarea medicală se va realiza în perioada 19 iunie – 12 iulie a.c., pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale. Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 19 iulie a.c”, transmite IJJ Olt.

Mai multe informații puteți obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, situat în municipiul Slatina, str. Cazărmii, nr.40 sau la numărul de telefon 0249/437.901 interior 24535 – Serviciul Resurse Umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.