Acasă Actualitate Judecătoria Slatina anunţă desfășurarea tuturor activităților, începând cu data de 13 mai,...

Judecătoria Slatina anunţă desfășurarea tuturor activităților, începând cu data de 13 mai, în noul sediu

141
Judecatoria Slatina - sediu nou

Judecătoria Slatina anunţă desfășurarea tuturor activităților, începând cu data de 13 mai, în sediul nou, situat în municipiul Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16. Noul sediu al Judecătoriei Slatina, va funcționa într-o clădire istorică veche de 115 ani ce a trecut printr-un amplu proces de renovare, ce răspunde în prezent nevoii de modernizare a instanţei, în special în ceea ce privește condiţiile de muncă, folosirea noilor tehnologii şi asigurarea unui mediu prietenos pentru cetățenii care interacționează cu serviciul public al justiției.
„Eventuale modificări în programul de activitate al compartimentelor instanţei ce desfăşoară activitate cu publicul vor fi aduse la cunoştinţa persoanelor interesate pe site-ul portal.just.ro, precum și afişate atât la noul, cât şi la vechiul sediu al instanţei. Datele de contact pentru corespondență electronică ale secţiilor şi compartimentelor Judecătoriei Slatina, precum și adresele şi datele de logare în aplicația „Dosar electronic” rămân neschimbate și pot fi folosite în continuare în condiții normale”.

„În urma finalizării procedurii de obținere a tuturor avizelor legale necesare funcționării, Judecătoria Slatina anunţă că activitatea tuturor secțiilor şi compartimentelor sale de specialitate se va desfăşura, începând cu data de 13 mai 2024, în sediul nou situat în municipiul Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16. Transferul activității instanței în noul sediu va fi finalizat până la data de 13.05.2024, cu asigurarea continuității depline a activității instanţei şi fără afectarea termenelor de judecată deja stabilite. Eventuale modificări în programul de activitate al compartimentelor instanţei ce desfăşoară activitate cu publicul vor fi aduse la cunoştinţa persoanelor interesate pe site-ul portal.just.ro, precum și afişate atât la noul, cât şi la vechiul sediu al instanţei. Datele de contact pentru corespondență electronică ale secţiilor şi compartimentelor Judecătoriei Slatina, precum și adresele şi datele de logare în aplicația,,Dosar electronic” rămân neschimbate și pot fi folosite în continuare în condiții normale. Noul sediu al Judecătoriei Slatina, situat în Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16, va funcționa într-o clădire istorică veche de 115 ani ce a trecut printr-un amplu proces de renovare, ce răspunde în prezent nevoii de modernizare a instanţei, în special în ceea ce privește condiţiile de muncă, folosirea noilor tehnologii şi asigurarea unui mediu prietenos pentru cetățenii care interacționează cu serviciul public al justiției”, se arată în comunicatul Judecătoriei Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.