Acasă Actualitate „Detector pentru viață”. ISU Olt a primit 375 de detectoare de fum...

„Detector pentru viață”. ISU Olt a primit 375 de detectoare de fum și 125 de detectoare de monoxid de carbon

17

Marți, 16 aprilie, ISU Olt, a lansat campania „Detector pentru viață”. Prezenți la conferință au fost colonelul Tănase Adrian, Inspectorul Șef al ISU Olt și colonelul Ciobanu Bogdan, șeful Inspectiei de Prevenire. ISU Olt a primit 375 de detectoare de fum și 125 de detectoare de monoxid de carbon. Acestea vor fi montate în gospodării din localitățile Băbiciu, Brebeni, Brîncoveni, Cilieni, Deveselu, Fălcoiu, Gostavățu, Mărunței, Obârșia, Pârșcoveni, Stoenești, Studina, Vădastra, Văleni și Vișina. În cele 15 localități, conform datelor centralizate la nivelul județului, s-au produs cele mai multe incendii la gospodăriile populației.

Pe lângă montarea dispozitivelor, pompierii au instruit beneficiarii cu privire la modul de utilizare și întreținere a detectoarelor.

„Marți, 16 aprilie 2024, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, în prezența domnului colonel Tănase Adrian, Inspectorul Șef al ISU Olt și a domnului colonel Ciobanu Bogdan șeful Inspectiei de Prevenire, s-a desfășurat o conferință de presă cu ocazia lansării, la nivelul județului Olt, a campaniei „Detector pentru viață”. În cadrul campaniei desfășurate le nivel național, „Detector pentru viață”, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a primit 375 de detectoare de fum și 125 de detectoare de monoxid de carbon. Acestea vor fi montate în gospodării din localitățile Băbiciu, Brebeni, Brîncoveni, Cilieni, Deveselu, Fălcoiu, Gostavățu, Mărunței, Obârșia, Pârșcoveni, Stoenești, Studina, Vădastra, Văleni și Vișina. În cele 15 localități, conform datelor centralizate la nivelul județului, s-au produs cele mai multe incendii la gospodăriile populației. Tot astăzi a avut loc și prima acțiune de montare a detectoarelor de fum și monoxid de carbon. Pe lângă montarea dispozitivelor, pompierii au instruit beneficiarii cu privire la modul de utilizare și întreținere a detectoarelor”, transmite ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.