Acasă Actualitate Primarul Doldurea, împreună cu deputatul Chesnoiu, întânire cu locuitorii mai multor zone...

Primarul Doldurea, împreună cu deputatul Chesnoiu, întânire cu locuitorii mai multor zone ale municipiului

180

Duminică, 14 aprilie, primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, împreună cu deputatul PSD Adrian Chesnoiu și întreaga echipă de consilieri locali ai PSD, au mers în teritoriu pentru a discuta cu locuitorii din zonele străzilor Vasile Alecsandri, Traian, Buzești, Antonius Caracalla, Lotrului, Viilor, Ștrandului, Stadion și Mihai Viteazul.
În cadrul discuțiilor, s-a pus accentul pe extinderea spitalului municipal Caracal, reabilitarea parcului, stadiul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă și canal a orașului, asfaltarea străzilor și eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe, insulele ecologice, și nu în ultimul rând regenerarea urbană.

„Împreună cu dl. deputat Adrian CHESNOIU și întreaga echipă de consilieri locali ai PSD am încheiat săptămâna în dialog cu locuitorii din zonele străzilor Vasile Alecsandri, Traian, Buzești, Antonius Caracalla, Lotrului, Viilor, Ștrandului, Stadion și Mihai Viteazul. Proiectele noi privind regenerarea urbană, insulele ecologice, reabilitarea parcului și extinderea spitalului municipal Caracal au fost subiecte de dezbatere alături de cele legate de stadiul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă și canal a orașului, asfaltarea străzilor și eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe!”, transmite primarul Doldurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.