Acasă Actualitate Primarul Emil Moț a prezentat în cadrul Green Energy Expo – Romenvirotec,...

Primarul Emil Moț a prezentat în cadrul Green Energy Expo – Romenvirotec, succesul Slatinei în implementarea sistemelor moderne de gestionare a deșeurilor

32

Astăzi, 11 aprilie, primarul Slatinei, Emil Moț, a participat la Green Energy Expo – Romenvirotec. În cadrul expoziției, primarul a expus modul în care Slatina a implementat cu succes sisteme moderne de gestionare a deșeurilor.

Slatina este primul oraș din România care a adoptat un sistem automatizat încă de acum 17 ani, fiind hotărâți să rămânem în fruntea inovației.

„Slatina va fi primul oraș din România care va implementa sistemul selectiv de colectare a gunoiului (menajer, plastic, hârtie, sticlă și biodegradabil) și un sistem de gestionare a deșeurilor underground, bazat pe principiul “plătești cât arunci”, cu cititoare inteligente”, a declarat primarul Emil Moț.

„Dragi slătineni, astăzi am participat la Green Energy Expo – Romenvirotec, unde am prezentat cu mândrie modul în care Slatina a devenit un model de succes în implementarea sistemelor moderne de gestionare a deșeurilor. Slatina este primul oraș din România care a adoptat un sistem automatizat încă de acum 17 ani, fiind hotărâți să rămânem în fruntea inovației. Slatina va fi primul oraș din România care va implementa sistemul selectiv de colectare a gunoiului (menajer, plastic, hârtie, sticlă și biodegradabil) și un sistem de gestionare a deșeurilor underground, bazat pe principiul “plătești cât arunci”, cu cititoare inteligente.
Cu aceste inițiative, municipiul nostru va rămâne un oraș modern, prosper și ecologic, asigurând o calitate ridicată a vieții pentru toți locuitorii săi!”
, a transmis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.