Acasă Actualitate Normalitate în anormalitate…

Normalitate în anormalitate…

101

Candidatul AUR de la Osica de Sus, Gheorghe Manicea propune ineditul în campania electorală, chiar nemaivăzut în politica românească…
O provocare de urmărit, un armistițiu de necesitate în lumea războaielor de orice fel…

PROTOCOL PENTRU O CAMPANIE ELECTORALĂ POZITIVĂ
„Scopul și obiectivele: ne angajăm să promovăm o campanie electorală bazată pe idei constructive, principii și proiecte, în locul atacurilor personale și a campaniilor negative.
Promovarea unui discrus pozitiv: Ambele părți se angajează să promoveze un discurs pozitiv în timpul campaniei electorale. Vom evita atacurile personale și ne vom concentra pe prezentarea propunerilor noastre și a soluțiilor pentru problemele comunității noastre
Dezbatere civilizată: Vom aborda diferitele probleme și poziții politice cu deschidere și înțelegere, fără a recurge la polemici sau atacuri personale.
Transparență și corectitudine: Ne angajăm să fim transparenți în legătură cu mesajele și informațiile pe care le promovăm în timpul campaniei electorale. Vom evita orice formă de manipulare sau dezinformare și ne vom asigura că toate afirmațiile noastre sunt verificabile și corecte.
Respectarea legilor electorale: Vom respecta toate legile și regulile electorale în vigoare în timpul campaniei electorale și vom colabora cu autoritățile competente pentru a asigura că toate activitățile noastre sunt conforme cu prevederile legale.
Invit toți candidații să semneze acest protocol”
, transmite Gheorghe Manicea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.