Acasă Actualitate A fost semnat contractul de reabilitare a Bazei Sportive „Progresul” din Corabia

A fost semnat contractul de reabilitare a Bazei Sportive „Progresul” din Corabia

28

Primăria orașului Corabia anunță semnarea contractului de proiectare pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Bazei Sportive „Progresul”, prin CNI.

„În contextul existenței unei baze sportive aflată în proprietatea oraşului Corabia, se doreşte reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea acesteia inclusiv infrastructura conexă necesară pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a activităţilor sportive, cu predilecţie fotbal și atletism.”

Capacitatea stadionului va fi de 3000 de locuri, iar termenul de proiectare este de patru luni.

„Compania Națională de Investiții (CNI) anunță semnarea contractului de proiectare pentru Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea bazei sportive ”Progresul”, str. Elena Doamna, nr. 2B, oraș Corabia, jud. Olt. Stadionul va avea o capacitate de 3000 de locuri iar termenul de proiectare este de 4 luni. În contextul existenței unei baze sportive aflată în proprietatea oraşului Corabia, se doreşte reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea acesteia inclusiv infrastructura conexă necesară pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a activităţilor sportive, cu predilecţie fotbal și atletism.
Oraşul Corabia înţelege că a investi în tineri reprezintă o investiţie în viitor iar o investiţie de orice fel în sport reprezintă o investiţie pe termen lung în sănătatea generaţiilor ce vin”, se arată în postarea Primăriei Corabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.