Acasă Actualitate Senatorul Siminica Mirea: „Guvernul PSD prelungește valabilitatea cardurilor la energie”

Senatorul Siminica Mirea: „Guvernul PSD prelungește valabilitatea cardurilor la energie”

24

Senatorul de Olt, Siminica Mirea anunță prelungirea valabilității cardurilor de energie. Guvernul PSD a extins valabilitatea acestora până la finalul lunii mai 2024, asigurându-se că toți cetățenii pot folosi aceste fonduri pentru a acoperi cheltuielile din perioada iernii.
„Peste 2,8 milioane de gospodării au beneficiat de sprijinul oferit prin cardurile de energie, iar 1,1 milioane mai au fonduri neutilizate. Valabilitatea cardurilor a fost extinsă până la finalul lunii mai 2024, asigurându-se că toți cetățenii pot folosi aceste fonduri pentru a acoperi cheltuielile din perioada iernii.”

Angajamentul PSD pentru protejarea intereselor cetățenilor și asigurarea unei protecții sociale adecvate în diverse sectoare ale economiei se reflectă și în celelalte măsuri: prelungirea plafonării prețurilor pentru energie și limitării adaosurilor comerciale la alimente, plafonarea tarifelor la RCA și dobânzilor la creditele bancare.

„Premierul PSD, domnul Marcel Ciolacu, prelungește valabilitatea cardurilor la energie, ascultând cererile cetățenilor cu venituri reduse care se confruntă cu dificultăți în plată. Această măsură vine ca un răspuns la nevoile acestora, oferindu-le posibilitatea de a utiliza fondurile disponibile pentru facturile din lunile de iarnă.
Sprijin pentru 2,8 milioane de gospodării. Peste 2,8 milioane de gospodării au beneficiat de sprijinul oferit prin cardurile de energie, iar 1,1 milioane mai au fonduri neutilizate. Valabilitatea cardurilor a fost extinsă până la finalul lunii mai 2024, asigurându-se că toți cetățenii pot folosi aceste fonduri pentru a acoperi cheltuielile din perioada iernii. Măsuri de protejare a puterii de cumpărare. Prelungirea plafonării prețurilor pentru energie și limitării adaosurilor comerciale la alimente.
Plafonarea tarifelor la RCA și dobânzilor la creditele bancare, oferind protecție pentru cei cu venituri mici și medii. Aceste măsuri reflectă angajamentul PSD pentru protejarea intereselor cetățenilor și asigurarea unei protecții sociale adecvate în diverse sectoare ale economiei”
, transmite senatorul de Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.