Acasă Actualitate Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, candidatul PSD

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, candidatul PSD

89

Daniel Tudor, primarul actual al orașului Scornicești, alege să fie candidatul PSD Olt pentru Primărie, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității.
Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești va fi, de asemenea, în echipa sa. Acesta a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului.

„Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune NU conducerii PNL Olt. Acesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale. El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate.
În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului. Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității.
În echipa sa va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului.
Uniți pentru viitor, acești lideri pot reda Scorniceștiului șansa la o dezvoltare durabilă și echitabilă”
, se arată în comunicatul PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.