Acasă Actualitate Candidatul PSD Olt pentru Primăria comunei Morunglav, Niță Cristian Alexandru

Candidatul PSD Olt pentru Primăria comunei Morunglav, Niță Cristian Alexandru

51

Partidul Social Democrat Olt, și-a desemnat candidatul pentru Primăria comunei Morunglav. Actualul viceprimar al comunei, Niță Cristian Alexandru, în vârstă de 37 de ani, tânăr antreprenor, cu studii universitare și masterale în Economie, Administrarea Afacerilor, Agricultură, Silvicultură și Management Financiar Contabil, el are determinarea și profesionalismul necesare pentru a promova investițiile și dezvoltarea comunei.

„Tânăr antreprenor, în vârstă de 37 de ani, cu studii universitare și masterale în Economie, Administrarea Afacerilor, Agricultură, Silvicultură și Management Financiar Contabil, el are determinarea și profesionalismul necesare pentru a promova investițiile și dezvoltarea comunei.
Născut și crescut în Morunglav, și-a desfășurat mare parte din activitatea privată în localitatea natală, dobândind o înțelegere profundă a nevoilor, provocărilor, dar și potențialului locului. Cu sprijinul echipei politice și administrative a PSD Olt, proiectele sale vor deveni realitate. Mult succes!”
, se arată în postarea PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.