Acasă Administrație Primarul Emil Moț, împreună cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, întâlnire cu...

Primarul Emil Moț, împreună cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, întâlnire cu cetățenii din zona Zahana, străzile Aleea Textilistului, Primăverii și Toamnei

66

Astăzi, 19 martie 2024, primarul Emil Moț, împreună cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, au organizat o întâlnire cu cetățenii din zona Zahana, străzile Aleea Textilistului, Primăverii și Toamnei. Alături de aceștia s-au aflat și viceprimarii și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina.
Iată ce declară primarul Moț:
„Ideile și opiniile dumneavoastră sunt factori importanți pentru a continua să dezvoltăm împreună Slatina. Feedback-ul primit este valoros și este luat în considerare în procesul decizional, pentru a asigura o administrație mai eficientă și prosperă.”

„Dragi slătineni, împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, viceprimarii și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am organizat o întâlnire cu cetățenii din zona Zahana, străzile Aleea Textilistului, Primăverii și Toamnei.
Ideile și opiniile dumneavoastră sunt factori importanți pentru a continua să dezvoltăm împreună Slatina.
Feedback-ul primit este valoros și este luat în considerare în procesul decizional, pentru a asigura o administrație mai eficientă și prosperă.
Apreciez implicarea activă a tuturor cetățenilor din zona Zahana. Vom continua dialogul și colaborarea pentru a aduce îmbunătățiri în dezvoltarea continuă a municipiului nostru”
, se arată în postarea primarului de pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.