Acasă Actualitate Elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Petre Pandrea, din Balș,...

Elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Petre Pandrea, din Balș, au vizitat Palatul Parlamentului la invitația senatorului Mirea

62

Marți, 19 martie 2024, un grup de elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic Petre Pandrea, din Balș, au dat curs invitației senatorului PSD, Siminica Mirea, și au vizitat Palatul Parlamentului.

„Tinerii au fost fascinați de grandoarea și arhitectura monumentală a clădirii, descoperind cu entuziasm detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat cu interes la o prezentare detaliată a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul esențial al Parlamentului în societatea românească.”

Senatorul Lucian Romașcanu, a fost, de asemenea, prezent în cadrul evenimentului. Acesta a împărtășit cu elevii experiența sa din Senatul României și i-a încurajat să se implice activ în viața civică a țării.

„Vizita s-a încheiat cu o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, unde elevii au adresat diverse întrebări legate de funcționarea Parlamentului.
M-am bucurat nespus să le văd entuziasmul și interesul pentru democrație și politică și, totodată sper ca această experiență să le rămână o amintire prețioasă și un imbold pentru implicarea activă în viața civică a țării noastre”
, a declarat senatorul Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.