Acasă Actualitate Primarul Emil Moț, întâlnire cu locuitorii din cartierul Gară

Primarul Emil Moț, întâlnire cu locuitorii din cartierul Gară

44

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, împreună cu reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei, au avut o întâlnire cu locuitorii din cartierul Gară. Cetățenii prezenți i-au semnalat primarului problemele cu care se confruntă, iar acesta le-a dat asigurări că în perioada apropiată, aspectele prezentate vor fi rezolvate.

„Dragi slătineni, alături de reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut o întâlnire cu locuitorii din cartierul Gară. Am ascultat cu atenție sugestiile celor prezenți, urmând ca în perioada apropiată să fie rezolvate aspectele semnalate.
Mulțumesc tuturor celor prezenți pentru implicare și pentru faptul că ne ajută de fiecare dată să identificăm problemele prioritare ale municipiului nostru. Vom continua să lucrăm împreună, pentru implementarea celor mai bune soluții și pentru a face din Slatina un loc plăcut și sigur pentru toți locuitorii săi.
Vă invit pe această cale să rămâneți conectați și să ne transmiteți oricând, prin orice metodă, sugestiile și preocupările dumneavoastră.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.