Acasă Actualitate Primarul Emil Moț, a mers în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor...

Primarul Emil Moț, a mers în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor la varianta Oituz

91

Primarul Slatinei, Emil Moț, a mers astăzi, 11 martie, în teren pentru a verifica stadiu lucrărilor la varianta Oituz. Pe tronsonul 1, între Hanul Cireașov și intersecția cu strada Carol I, s-au turnat primele două straturi de asfalt. De asemenea, au fost amenajate trotuarele, circulația fiind reluată pe aceasta porțiune. Lucrările vor continua pe celălalt tronson, se vor amenaja trotuarele și se va realiza sistemul de colectare a apelor pluviale.
Sectorul de drum cuprins între strada Ionașcu și strada Mărășești, este deschisă circulației pentru locuitorii străzii Oituz.

„Dragi slătineni, astăzi am verificat progresul lucrărilor la varianta Oituz (varianta de ocolire a municipiului), pe tronsonul 1, între Hanul Cireașov și intersecția cu strada Carol I. S-au turnat primele două straturi de asfalt și s-au amenajat trotuarele, iar circulația rutieră a fost reluată pe această porțiune. Lucrările de reabilitare vor continua pe următorul tronson, cuprins între intersecția cu strada Carol I și intersecția cu strada Mărășești, unde se va reface carosabilul, se vor amenaja trotuarele și se va realiza sistemul de colectare a apelor pluviale. Până la finalizarea acestui tronson, locuitorii străzii Oituz pot circula pe sectorul de drum cuprins între strada Ionașcu și strada Mărășești. Vă rugăm să circulați cu prudență și să respectați semnalizarea rutieră temporar instituită!”, a transmis primarul Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.