Acasă Actualitate Primarul Emil Moț, împreună cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, au purtat...

Primarul Emil Moț, împreună cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, au purtat discuții cu locuitorii din cartierul Progresul

47

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, au fost prezenți în cartierul Progresul pentru a discuta cu locuitorii din zonă.
„Am discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina. De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990. Pentru parcarea modulară existentă, le-am comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31.03.2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă.”

„Dragi slătineni, în această seară, am fost prezent alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, la o întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul.
Am discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina.
De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990.
Pentru parcarea modulară existentă, le-am comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31.03.2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă. Ideile și sugestiile primite de la dumneavoastră sunt extrem de utile și aduc o contribuție semnificativă în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina”
, a transmis primarul Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.