Acasă Actualitate „Salvator din pasiune” – campanie de recrutare voluntari, organizată de către ISU...

„Salvator din pasiune” – campanie de recrutare voluntari, organizată de către ISU Olt

26

„Salvator din pasiune”, campanie recrutare voluntari, organizată de către ISU Olt. Până pe data de 15 martie sunt așteptați noii candidați care doresc să se alăture echipei salvatorilor. Cursurile se vor desfășura timp de cinci weekend-uri, începând cu data de 23 martie.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt organizează în această perioadă înscrieri pentru o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor „Salvator din pasiune”.
Până pe data de 15 martie 2024, așteptăm pentru înscriere noi candidați care doresc să se alăture echipei salvatorilor. Totodată, candidații care au depus deja cererile de înscriere, mai au timp până în data de 22 martie să depună dosarele. Cursurile se vor desfășura timp de cinci weekend-uri, începând cu data de 23 martie 2024.”

Candidatul la statutul de voluntar este persoana care îndeplinește următoarele condiții:
– are vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;
– este apt din punct de vedere medical;
– nu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie;
– nu a pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă;
– nu este angajat în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență;
– nu este angajat sau nu își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situații de urgență.
„Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” Olt, din municipiul Slatina, strada Tipografului, nr. 7.
Cetăţenii dornici de colaborare cu profesioniştii în situaţii de urgenţă vor învăța și vor utiliza noţiunile de bază în acordarea primului ajutor calificat, se vor implica în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv și vor putea participa la misiunile de intervenție”, se arată în comunicatul ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.