Acasă Administrație A fost inaugurat primul spital veterinar din județul Olt, deschis la Caracal

A fost inaugurat primul spital veterinar din județul Olt, deschis la Caracal

194

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea și deputatul PSD de Olt, Adrian Chesnoiu au fost prezenți la inaugurarea primului spital veterinar din județul Olt, deschis la Caracal.

„Iubitorii de animale au de acum o unitate ultramodernă, cu o suprafață de 400 de metri pătrați, situată în strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 2, unde animalele de companie vor primi cele mai bune îngrijiri”.

Unitatea ultramodernă are o sală ATI, săli pentru cosmetică felină și canină precum și o farmacie veterinară. Doi medici și cinci tehnicieni asigură servicii de radiologie digitală, analize de laborator, ecografie veterinară DOPPLER precum și operații într-o sală special construită pentru astfel de intervenții.

„Ion Doldurea – primarul Municipiului Caracal și deputatul PSD – Adrian Chesnoiu, au participat la inaugurarea primului spital veterinar din județul Olt, deschis la Caracal.Cei doi medici și cei cinci tehnicieni asigură servicii de radiologie digitală, analize de laborator, ecografie veterinară DOPPLER precum și operații într-o sală special construită pentru astfel de intervenții. Unitatea are o sală ATI, săli pentru cosmetică felină și canină precum și o farmacie veterinară”, se arată în postarea de pe pagina de socializare a primăriei Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.