Acasă Actualitate Marius Oprescu: ”Da, candidez…!”

Marius Oprescu: ”Da, candidez…!”

96

La finalul ședinței ordinare a CJ din data de 29 februarie 2024, în cadrul sesiunii consacrată pentru declarațiile de presă, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, președinte și al PSD Olt, a declarat intențiile sale vis-a-vis de alegerile locale din 9 iunie. Pune astfel capăt speculațiilor legate de intențiile sale policito-administrative.
Întrebat de Ziarul de Olt, Marius Oprescu a declarat că intenționează să candideze pentru un nou mandat de președinte la CJ Olt, în măsura în care va primi votul de încredere din partea colegilor săi de partid.
În vârstă de 45 ani, Marius Oprescu, și-a început activitatea politică în cadrul PSD, iar administrativ are în spate un mandat de vicepreședinte al CJ Olt, iar acum încheie cel de-al doilea mandat de președinte al instituției. În echipa politică pe care o conduce a reușit să obțină scoruri ce au făcut din organizația Olt una dintre cele mai importante structuri politice din țară.

Decalogul său politic exprimat în noiembrie 2022, atunci când a fost reales președinte al PSD Olt, este următorul: „Vă asigur că astăzi nu aţi ales un preşedinte al organizaţiei, ci aţi ales un manager, un coleg al echipei. Un manager care găseşte vulnerabilităţile şi le rezolvă, care promovează valoarea, loialitatea şi performanţa, care ştie să facă echipă şi este deschis dialogului. Nici nu e greu să faci aceste lucruri când ai în spate o echipă cum este organizaţia PSD Olt. Ne aşteaptă un drum lung şi plin de provocări. Este o perioadă dificilă, mai ales că avem foarte multe organizaţii judeţene din ţară care doresc să ne ia locul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.