Acasă Eveniment S-a răstrunat cu mașina pe DJ 546A, între localitățile Brebeni și Schitu

S-a răstrunat cu mașina pe DJ 546A, între localitățile Brebeni și Schitu

291

Bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Slatina, a acrosat o balustradă metalică de protectie a unui pod și s-a răsturnat pe Drumul Județean 546A, între localitățile Brebeni și Schitu. Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„La data de 26 februarie 2024, în jurul orei 20:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 546A, între localitățile Brebeni și Schitu, din județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite, a acrosat o balustradă metalică de protectie a unui pod și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”
, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.