Acasă Administrație Scornicești: Lucrările de extindere a conductei principale pe str.Giurgiului din satul Mărgineni-Slobozia,...

Scornicești: Lucrările de extindere a conductei principale pe str.Giurgiului din satul Mărgineni-Slobozia, au fost finalizate

44


Primarul Scorniceștiului, Daniel Tudor, vine cu vești bune în legătură cu extinderea rețelei de gaze naturale, și anume, lucrările de extindere a conductei principale pe str.Giurgiului din satul Mărgineni-Slobozia, au fost finalizate, urmând să fie extinse pe strada principală până în satul Bălțați, cât și către satul Mihăilești-Popești. De asemenea, au început lucrările de extindere a rețelei de gaze în satul Jitaru.
Și veștile bune nu se opresc aici, primarul dă asigurări că va obține finanțare pentru a continua acest proiect în toate satele limitrofe orașului Scornicești.

„În urmă cu aproximativ trei săptămâni, vă anunțam despre previziunile mele legat de extinderea rețelei de gaze naturale în satele Mărgineni-Slobozia, Bălțați, Mihăilești-Popești și Jitaru! Ei bine, după această perioada scurtă de timp, certific faptul că lucrările de extindere a conductei principale pe str.Giurgiului din satul Mărgineni-Slobozia, au fost finalizate, urmând să fie extinse pe strada principală până în satul Bălțați(inclusiv), cât și către satul Mihăilești-Popești. Totodată, de la începutul săptămânii în curs, au început în forță lucrările de extindere a rețelei de gaze în satul Jitaru și vă promit că nu voi renunța în a obține finanțare, pentru a realiza acest proiect benefic, în toate satele limitrofe orașului Scornicești!”, transmite primarul Daniel Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.