Acasă Administrație Redea, investiții pentru viitor!

Redea, investiții pentru viitor!

88

Primăria comunei Redea investește în viitor. Contrar celor prezentate în social-media, administrația condusă de primarul Dan Bălă, împreună cu echipa de proiecte, prezintă cele nouă proiecte aflate în implementare. O bună parte a acestor proiecte sunt finanțate prin cadrul PNRR, iar valoarea totală a investițiilor depășește 21 de milioane de euro. În continuare, administrația Redea prezintă, punct cu punct, următoarele:
1. „Reabilitarea moderată a clădirii Căminului Cultural din localitatea Redișoara, județul Olt”.
Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a lucrărilor fiind de 385 545,86 lei.
2 „Construirea de locuințe nZeb Plus pentru tineri/specialiști în comuna Redea, județul Olt”. Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a lucrărilor fiind de 3 613 444,53 lei.
3. „Construirea centrului de colectare prin aport voluntar în comuna Redea, judetul Olt”.
Proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a lucrărilor fiind de 3 613 444,53 lei
4. „Casarea, radierea din circulație și radierea din evidențele fiscale a unui nr. de 20 autovehicule pentru locuitorii din comuna Redea cu satele Redișoara și Valea Soarelui.”
5. „Extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Redea, jud. Olt”, cu satele Redișoara și Valea Soarelui, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a lucrărilor fiind de 41 327 447,71 lei.
6. „Asfaltare drumuri de interes local în comuna Redea, jud. Olt”, cu satele Redișoara și Valea Soarelui, proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții, în valoare de 22 766 108,08 lei, pe o distanță de 16 km.
7. „Realizarea de pistă pentru biciclete în Comuna Redea, Județul Olt”, cu satele Redișoara și Valea Soarelui, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de 5 124 003,97 lei, pe o distanta de 17,5 km, pe o lățime de 1,20m pe sens.
8. „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, din comuna Redea, jud. Olt” cu satele Redișoara și Valea Soarelui.
Proiect finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, valoarea totală a lucrărilor fiind de 1 046 637,45.
Se vor schimba 250 corpuri de iluminat.
9. „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar în comuna Redea, jud. Olt”.
Proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de 631 586,76 lei, a Școlii Gimnaziale Redea.
Aceste proiecte sunt rezultatul dialogului constant cu cetățenii! Toate aceste proiecte au fost inițiate de Primăria Redea prin Primar Dan Bălă, reprezentantul legal al tuturor proiectelor, împreună cu echipa de proiecte din cadrul Primăriei, și aprobate de Consiliul Local.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.