Acasă Eveniment Bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Slatina, prins băut la...

Bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Slatina, prins băut la volan

282

Sâmbătă, 10 februarie, în jurul orei 20:00, polițiștii din Slatina, au oprit pe strada Mănăstirii, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„În cadrul activităților, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina au oprit pentru control, pe strada Mănăstirii, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”
, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.