Acasă Eveniment Corabia: Societate comercială sancționată cu amendă în valoare de 1.000 de lei...

Corabia: Societate comercială sancționată cu amendă în valoare de 1.000 de lei și confiscarea fizică a cantității de 4,1 metri cubi de material lemnos

54

Polițiștii de la Ordine Publică din Corabia, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au desfășurat ieri, 8 februarie, activități de control pe linie de verificare a respectării normelor legale privind depozitarea și comercializarea materialului lemnos, la punctul de lucru din orașul Corabia al unei societăți comerciale din județul Argeș. Polițiștii au constatat faptul că la societatea comercială existau diferențe de material lemnos între stocurile scriptice, înregistrate în aplicația SUMAL și stocurile faptice, inventariate la data efectuării controlului. Societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.000 de lei și confiscarea valorică a 4,4 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 1.166 de lei și confiscarea fizică a cantității de 4,1 metri cubi de material lemnos. 

„Ieri, 8 februarie 2024, polițiștii Serviciului de Ordine Publică și ai Poliției orașului Corabia, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au finalizat activitățile de control pe linie de verificare a respectării normelor legale privind depozitarea și comercializarea materialului lemnos, la punctul de lucru din orașul Corabia al unei societăți comerciale din județul Argeș. Astfel, polițiștii au constatat faptul că la societatea comercială existau diferențe de material lemnos între stocurile scriptice, înregistrate în aplicația SUMAL și stocurile faptice, inventariate la data efectuării controlului. Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar, ca măsuri complementare, au fost dispuse confiscarea valorică a 4,4 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 1.166 de lei și confiscarea fizică a cantității de 4,1 metri cubi de material lemnos. Întreaga cantitatea de material lemnos ce a fost confiscată fizic, a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Corabia. Abaterea constatată a fost sancționată conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu modificările și completările ulterioare”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.