Acasă Actualitate Dragănești-Olt. Administrația Tudorică, stradă cu stradă, bloc cu bloc!

Dragănești-Olt. Administrația Tudorică, stradă cu stradă, bloc cu bloc!

1048

Modernizăm România nu este un slogan pentru primarul Marian Tudorică de la Dragănești-Olt. Este o stare de fapt, o certitudine în ceea ce înseamnă schimbarea la față, promisă și concretizată în orașul unde primar este un om care se ține de cuvânt. Proiectele administrative, de importanță pentru cetățeni, prind contur. Alte surse, decât cele din bugetul local produc satisfacție prin adresabilitatea lor către beneficiari.
Prin Programul Național de Redresare și Reziliență, sută la sută finanțat, la Dragănești-Olt au fost atrase 20 de milioane de lei prin PNRR în vederea susținerii unui proiect care va conduce la creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe. Este pentru prima oară când în Dragănești-Olt se întamplă așa ceva. Componenta din PNRR accesată este C5 – VALUL RENOVĂRII, OPERAȚIUNEA A3.1. Referitor la această investiție, primarul Marian Tudorică declară: „Este un proiect special, menit să contreze criza energetică generatoare de efort financiar pentru locuitorii orașului, atât pentru timp de iarnă, cât și în perioada verii. Noul concept vine să sporească gradul de confort și creșterea calității vieții oamenilor din Dragănești-Olt.”
În exclusivitate, pentru Ziarul de Olt, primarul orașului Dragănești-Olt prezintă lista cu blocurile care vor fi reabilitate, nu mai puține de 20 de astfel de locații: BL. A sc. A,B,C., BL.B, sc.A,B., BL. C sc.A, BL.D, sc.A,B., BL.F, sc.A,B,C,D., BL.G, sc.A,B,C,D. Schelele pe blocuri vor fi montate în perioada următoare, iar dacă contracandidații calomniatori vor vrea să meargă să le spună la oameni platforma lor politică, e treaba lor. Cetățenii au de ales între certitudini și vorbe goale.
Lucrurile bune nu se opresc aici în Dragănești-Olt. Peste câteva zile urmează să fie definitivată procedura pentru modernizarea a nu mai puțin de cinci străzi din orașul Dragănești-Olt. Acestea sunt: str. Parcului, Dudești, Stadionului, Păltiniș, Grădinări. Despre această investiție, primarul orașului Dragănești-Olt, declară:
„Este un proiect amplu, susținut prin fonduri externe bugetului local, iar modernizarea acestor străzi este o necesitate pentru cei care locuiesc în zonă. Procedurile specifice desfășurate înaintea lucrărilor vor fi finalizate în câteva zile. Începem primăvara în forță, iar ceea ce se întamplă astăzi, la Dragănești-Olt, este din partea mea ca primar, un semn de respect pentru comunitatea din care fac parte. Nu ne oprim aici, mergem pe drumul cel bun în a face din Dragănești-Olt, orașul unde să ai plăcerea de a locui în fiecare zi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.