Acasă Actualitate Gala Excelenței în Educație, ediția a X-a, eveniment organizat de CJ Olt,...

Gala Excelenței în Educație, ediția a X-a, eveniment organizat de CJ Olt, în colaborare cu ISJ Olt și Palatul Copiilor „Adrian Băran”- Slatina

169

Mâine, 7 februarie 2024, începând cu ora 13:00, Consiliul Județean Olt organizează evenimentul Gala Excelenței în Educație, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor „Adrian Băran”- Slatina. Vor fi acordat 827 de premii, în valoare totală de 220.800 lei, elevilor şi profesorilor îndrumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate.

„Consiliul Județean Olt are deosebita plăcere de a vă invita, mâine, 07 februarie 2024, începând cu ora 13.00, la Gala Excelenței în Educație, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran”- Slatina.
Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Olt în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor „Adrian Băran”- Slatina și își propune să încurajeze și să promoveze performanța școlară.
827 de premii, în valoare totală de 220.800 lei, vor fi acordate elevilor şi profesorilor îndrumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate.
Cel mai mare premiu, în valoare de 3500 de lei, va fi acordat elevilor și dascălilor care au reușit rezultate excepționale la Olimpiada Internațională de Lingvistică ”Solomon Marcus” și Olimpiada Internațională De Informatică Aplicată ”ACADNET”
, se arată în comunicatul CJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.