Acasă Eveniment Doi tineri au tăiat fără drept mai mulți arbori de diferite specii,...

Doi tineri au tăiat fără drept mai mulți arbori de diferite specii, de pe fondul forestier al comunei Ipotești

488

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, au depistat, marți, 30 ianuarie, doi tineri, în vârstă de 28 de ani, respectiv 18 ani, ambii din comuna Ipotești, în timp ce transportau lemne cu două căruțe, pe un drum agricol din comuna Ipotești, fără a deține documente de proveniență. Polițiștii au stabilit faptul că în aceeași zi, cei doi tineri ar fi tăiat fără drept mai mulți arbori de diferite specii, de pe fondul forestier al comunei Ipotești. Bunurile folosite la tăierea arborilor au fost confiscate, iar lemnele au fost lăsate in custodia Ocolului Silvic Drăgănești-Olt. Tinerii s-au ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.

„La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au depistat doi tineri, în vârstă de 28 de ani, respectiv 18 ani, ambii din comuna Ipotești, județul Olt, în timp ce transportau material lemnos cu două atelaje hipo, pe un drum agricol din comuna Ipotești, județul Olt, fără a deține documente legale de proveniență. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că, în aceeași zi, cei doi tineri ar fi tăiat fără drept mai mulți arbori de diferite specii, de pe fondul forestier al comunei Ipotești, pe care i-ar fi sustras cu două atelaje hipo.
Pentru continuarea cercetărilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor bunurile folosite la comiterea infracțiunilor, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată și lăsată in custodia Ocolului Silvic Drăgănești-Olt.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos”
, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.