Acasă Actualitate Ion Doldurea: Investim în continuare în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din...

Ion Doldurea: Investim în continuare în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din Municipiul Caracal

68

Primarul Ion Doldurea: „Investim în continuare în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din Municipiul Caracal”. Au fost demarate lucrări de reabilitare pe multe din străzile care nu erau asfaltate, iar prin proiectul CAO, a început un amplu proces de modernizare și extindere a rețelei de apă și canal, având în vedere că sunt multe străzi care nu sunt racordate la rețea dar și faptul că rețeaua este foarte veche, iar calitatea apei pune în pericol sănătatea locuitorilor.

”Continuăm și în 2024 să modernizăm infrastructura și să aducem în viața cetățenilor confortul dorit”, este mesajul primarului

„Investim în continuare în modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din Municipiul Caracal. Anul trecut a fost dedicat cu precădere reabilității infrastructurii de apă și canal precum și a celei de transport rutier și pietonal. În municipiul Caracal am demarat lucrări de reabilitare pe multe din străzile care nu erau asfaltate. Totodată, prin proiectul CAO, a început un amplu proces de modernizare și extindere a rețelei de apă și canal, având în vedere că sunt multe străzi care nu sunt racordate la rețea dar și faptul că rețeaua este foarte veche, iar calitatea apei pune în pericol sănătatea locuitorilor orașului nostru. Urmărim constant și evaluăm stadiul lucrărilor astfel încât să ne asigurăm că acolo unde tehnic este posibil lucrările de asfaltare să fie finalizate cât mai repede. Pe străzile unde s-au efectuat deja operațiunile de schimbare sau extindere a conductelor ne dorim să se realizeze lucrările de reparație a carosabilului și de asfaltare. Sunt impedimente de natură tehnică ce nu permite în toate situațiile ca lucrările de asfaltare să fie finalizate, fiind nevoie de termene minime de la efectuarea lucrărilor de apă-canal ca terenul să se reașeze iar constructorii să refacă partea carosabilă la standarde optime. Sunt străzi unde, ca să reducă disconfortul pentru cetățeni, constructorul a realizat lucrări provizorii de asfaltare urmând ca în această primăvară să se realizeze ultimele corecții astfel încât să recepționăm străzile la nivelul de calitate așteptat și dorit de noi toți. Sunt și străzi care, prin efort bugetar local, am putut interveni și realiza lucrări finale de asfaltare. Unele au fost deja redate circuitului rutier. Altele sunt încă în lucru.
Continuăm și în 2024 să modernizăm infrastructura și să aducem în viața cetățenilor confortul dorit!”
, declară Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.