Acasă Administrație La Sopârlița, administrația publică locală a efectuat recepția lucrărilor la baza sportivă

La Sopârlița, administrația publică locală a efectuat recepția lucrărilor la baza sportivă

137

Astăzi, 25 ianuarie 2024, administrația publica din Sopârlița a efectuat recepția lucrărilor la baza sportivă. La Sopârlița, administrația publică locală a înțeles importanta acestor investiții, iar acum, pe lângă faptul că se lucrează la modernizarea Școlii Gimnaziale, a fost reabilitată o bază modernă de sport.

„Administrația publica din Sopârlița a efectuat, astăzi 25 Ianuarie, recepția lucrărilor la un nou obiectiv de investiții: REABILITARE BAZA SPORTIVĂ ÎN COMUNA SOPÂRLIȚA, JUDEȚUL OLT. La acest eveniment au participat: D-na Primar Trepăduș Marijana, Dl. Viceprimar Trașcă Lucian, Ing. Calapod Ioana reprezentant ISC OLT, consilierii locali, proiectant, constructor.
Investițiile în educația și sănătatea copiilor vor fi mereu prioritare si pe termen lung, se vor reflecta puternic în modul în care va fi construit viitorul adult. La Sopârlița, administrația publică locală a înțeles importanta acestor investiții, iar acum, pe lângă faptul că se lucrează la modernizarea Școlii Gimnaziale, a fost reabilitată o bază modernă de sport. Mulțumim d-lui Senator Liviu Voiculescu pentru implicare, prin intermediul căruia acest obiectiv a putut fi finalizat”
, se arată în postarea de pe pagina de socializare a primăriei comunei Sopârlița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.