Acasă Actualitate Scornicești, promisiunile devin fapte. Daniel Tudor, primarul care face!

Scornicești, promisiunile devin fapte. Daniel Tudor, primarul care face!

65

Primarul de la Scornicești, Daniel Tudor începe, din punct de vedere al investițiilor realizate în oraș, anul 2024, în forță. În fapt, respectarea promisiunilor electorale, și chiar mai mult decât atât, țin de agenda unui ales responsabil ce urmărește prin acțiunile sale bunăstarea și confortul locuitorilor orașului. Dezvoltarea infrastructurii este prioritară. La Scornicești, prind contor, rețele noi de apă, canalizare, drumuri și nu numai atât. Veștile bune ale începutului de an se regăsesc în extinderea rețelei de gaze într-o zonă unde ceilalți primari de până acum, nu au produs decât promisiuni. Șantierul care sfidează gerul de afară este deja certitudine în ceea ce privește execuția unei rețele noi pentru Mărgineni-Slobozia, începând de pe strada Giurgiului, cu extindere, pe strada principala din Mărgineni-Slobozia, până la Bălțați(inclusiv), urmând să ramificăm această rețea și către satul Mihăilești-Popești. Ritmul lucrărilor este susținut, iar de viteza acestora depinde de timpul până când rețeaua va fi funcțională pentru a deservi casele locuitorilor din zonă.
Sursa de finanțare este în afara bugetului local, așa cum s-a regăsit și în dreptul investițiilor mari desfășurate în Scornicești în timpul mandatului de primar al lui Daniel Tudor. Iată ce declară edilul vis-a-vis de primul șantier al anului 2024, unul dintre cele multe care vor urma de aici încolo:
„Deși demararea proiectului în ceea ce privește extinderea rețelei de gaze naturale și în alte sate aparținătoare orașului Scornicești părea un lucru greu de realizat, vă informez că astăzi am demarat execuția lucrărilor și în satul Mărgineni-Slobozia, începând de pe strada Giurgiului, cu extindere, pe strada principala din Mărgineni-Slobozia, până la Bălțați(inclusiv), urmând să ramificăm această rețea și către satul Mihăilești-Popești. Totodată, în cel mai scurt timp vom începe lucrările de extindere și către satul Jitaru. Dumneavoastră, stimați locuitori ai orașului Scornicești și satelor limitrofe, îmi dați energia și determinarea, pentru a demara și alte proiecte, benefice UAT Scornicești și vă promit că împreună, uniți către viitor, vom face din Scornicești un oraș European, cu condiții europene. Zi frumoasă vă doresc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.