Acasă Eveniment Acțiuni cu efective mărite organizate în municipiul Slatina și orașul Balș de...

Acțiuni cu efective mărite organizate în municipiul Slatina și orașul Balș de poliţiştii S.I.C.E împreună cu polițiștii S.I.C

44

Acțiuni cu efective mărite organizate de poliţiştii S.I.C.E împreună cu polițiștii S.I.C, în noaptea de 20-21 ianuarie, în municipiul Slatina și orașul Balș, activități ce au vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în baruri sau cluburi de noapte și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea persoanelor urmărite, dispărute sau a celor care au încălcat măsuri preventive. Au fost verificate 14 societăți comerciale, iar pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 de lei. De asemenea, au fost legitimate peste 80 de persoane, polițiștii verificând și respectarea măsurilor preventive de către persoanele arestate la domiciliu.

„În noaptea de 20/21 ianuarie 2024 poliţiştii Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au organizat o razie, cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Activitățile au avut loc în municipiul Slatina și orașul Balș, fiind desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Prin activitățile desfășurate s-a urmărit prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în baruri sau cluburi de noapte și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea persoanelor urmărite, dispărute sau a celor care au încălcat măsuri preventive. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități de verificare a 14 societăți comerciale, ocazie cu care, pentru abaterile constatate, au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 de lei, conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanelor urmărite sau dispărute, fiind legitimate peste 80 de persoane și au verificat respectarea măsurilor preventive de către persoanele arestate la domiciliu. Astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea oricăror situații de risc”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJP Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.