Acasă Eveniment Bărbat de 47 de ani, din Sâmburești, acuzat că și-a omorât mama...

Bărbat de 47 de ani, din Sâmburești, acuzat că și-a omorât mama de 91 de ani

275

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, au identificat, în urma unei sesizări, trupul unei femei, în vârstă de 91 de ani, din comuna Sâmburești, care prezenta leziuni la nivelul capului, trunchiului și membrelor. O echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul S.I.C și Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Sâmburești, bănuit de comiterea faptei. Procurorul de caz, a dispus la data de 16 ianuarie, măsura reținerii pentru 24 de ore. Bărbatul de 47 de ani este acuzat de infracțiunea de omor.

„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din comuna Sâmburești, județul Olt, se află o persoană decedată. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, care a identificat trupul unei femei, în vârstă de 91 de ani, din comuna Sâmburești, care prezenta leziuni la nivelul capului, trunchiului și membrelor. În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Sâmburești, bănuit de comiterea faptei. În urma probatoriului administrat, la data de 16 ianuarie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 47 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt cu măsuri legale, în cursul zilei de 17 ianuarie a.c..
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”
, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.