Acasă Actualitate Senatorul Siminica Mirea: 124 de miliarde de lei pentru investiții în 2024

Senatorul Siminica Mirea: 124 de miliarde de lei pentru investiții în 2024

16

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, vine cu vești bune la început de an. Vizați sunt pensionarii și familiile cu copii, ale căror venituri au crescut cu 13,8%. Această creștere se bazează pe investiții, nu doar pe consum. Se estimează o sumă record de 124 de miliarde de lei pentru investiții, reprezentând 7,3% din PIB. BNR confirmă performanța notabilă, subliniind o perspectivă economică solidă și sustenabilă.

„Creștere semnificativă a pensiilor și alocațiilor în 2024!
Începem anul cu vești bune pentru pensionari și familiile cu copii! În conformitate cu angajamentul politic al PSD, pensiile și alocațiile au crescut cu 13,8% începând cu 1 ianuarie. Această măsură reflectă rata inflației din 2022 și are un impact pozitiv asupra puterii de cumpărare a acestor categorii sociale vulnerabile.
PSD demonstrează abilități guvernamentale!
Chiar și într-un context economic dificil, guvernul condus de premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reușit să asigure resursele necesare pentru anul viitor. Nu doar că s-au majorat pensiile și alocațiile, dar s-au alocat fonduri și pentru creșterea veniturilor salariale și investiții. Această abordare responsabilă evidențiază capacitatea de guvernare a PSD în fața provocărilor economice și sociale.
Performanță remarcabilă și model economic sustenabil!
Țara noastră a intrat astfel într-un model virtuos de creștere economică. Este remarcabil faptul că această creștere se bazează pe investiții, nu doar pe consum. BNR confirmă performanța notabilă a țării noastre, subliniind că avem o perspectivă economică solidă și sustenabilă.
Investiții record în 2024 pentru un viitor mai bun!
Privim cu optimism spre anul 2024, în care se estimează o sumă record de 124 de miliarde de lei pentru investiții, reprezentând 7,3% din PIB. Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 20% față de anul trecut, consolidând statutul anului precedent ca fiind excepțional în ceea ce privește investițiile. Un semn clar că ne îndreptăm spre un viitor economic prosper și echitabil pentru toți cetățenii”
, declară senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.