Acasă Eveniment Patru tineri arestați preventiv după ce au agresat doi caracaleni

Patru tineri arestați preventiv după ce au agresat doi caracaleni

58

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 decembrie, persoane necunoscute ar fi agresat doi tineri, totodată distrugând și autoturismul unuia dintre ei, pe strada Vornicu Ureche, din Caracal. În urma investigațiilor, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârstele cuprinse între 22 și 27 de ani, din localitățile Rotunda și Vădăstrița, bănuiţi pentru agresarea celor doi tineri. Judecătoria Caracal a dispus pentru cei patru tineri măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi agresat doi tineri, totodată distrugând și autoturismul unuia dintre ei, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal.
În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Caracal au identificat patru tineri, cu vârstele cuprinse între 22 și 27 de ani, din localitățile Rotunda și Vădăstrița, județul Olt, bănuiţi de comiterea faptelor. La data de 23 decembrie a.c., cei patru tineri au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal, care a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”
, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.